Microsoft Office 365

Office 365 is de nieuwste cloud dienst van Microsoft. Met Office 365 beschikt u over alle geavanceerde office functies waar u ook bent.

Als Microsoft Cloud Partner kan VanderWijk Consultancy u deze fantastische dienst aanbieden en u ondersteunen bij de configuratie en het gebruik van Office 365.

Er zijn verschillende abonnementsvormen beschikbaar, prijzen beginnen bij € 9 per gebruiker per maand voor de versie met Exchange Online Email, Sharepoint en Lync tot € 22,75 voor de meest uitgebreide versie met een licentie voor het gebruik van de Microsoft Office software op uw pc.

Microsoft Office 365 biedt u de volgende mogelijkheden:

Email en agenda

Met Office 365 hebt u op elk moment en vanuit vrijwel iedere locatie toegang tot e-mail, agenda’s en contactpersonen. Dit is mogelijk vanaf desktops, laptops en mobiele apparaten. Uiteraard zijn er functies aanwezig om uw organisatie te beschermen tegen virussen en spam.
 U kunt bijna overal werken en automatisch beschikken over bijgewerkte e-mail, agendavermeldingen en contactpersonen op de apparaten die u het meest gebruikt, zoals pc’s, Mac-computers, iPhones, Android-telefoons, BlackBerry-telefoons, Windows Mobile en Windows Phones.
U krijgt de beschikking over professionele, eenvoudig te beheren e-mail. Office 365 biedt elke gebruiker een postvak met 25 GB opslagruimte en ondersteunt het versturen van e-mailberichten met een maximale grootte van 25 MB. Koppel uw e-mail aan Microsoft Outlook 2010 of Outlook 2007 en u kunt werken met alle geavanceerde Outlook-functionaliteit die u al kent en gebruikt. Het maakt hierbij niet uit of u thuis of op kantoor verbinding hebt met internet of offline werkt.

Office Web Apps

Office Web Apps zijn handige onlineversies van Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint en Microsoft OneNote die een eenvoudige manier bieden om documenten rechtstreeks vanuit uw webbrowser te openen en te bewerken.
 U kunt in realtime met andere gebruikers werken aan Excel-spreadsheets en notitieblokken van OneNote. U kunt altijd zien wie uw documenten wijzigt en bekijkt. 
U kunt op een zeer veilige manier bestanden openen vanaf uw mobiele apparaat.
 Het is belangrijk dat bestanden met dezelfde opmaak worden weergegeven wanneer gebruikers schakelen tussen een Office-webtoepassing en een Office-desktoptoepassing.

Chatberichten en online vergaderingen

Met Microsoft Lync Online kunt u snel de juiste persoon vinden en met hem of haar communiceren via chatberichten, Lync-videogesprekken of onlinevergaderingen. Gewoon vanuit de Office-toepassingen waarmee u elke dag werkt. 
Voorzieningen zoals aanwezigheidsgegevens, chatberichten (IM), audio-/videogesprekken en onlinevergaderingen maken het mogelijk om vanaf vrijwel elke locatie contact te zoeken en te maken met vrienden of collega’s. Gebruik de aanwezigheidsindicator om te zien wanneer collega’s, partners en leveranciers online en beschikbaar zijn.
 Organiseer geavanceerde onlinevergaderingen (inclusief audio, video en webvergaderingen) met mensen binnen en buiten uw organisatie. 
U kunt uw bureaublad, online-whiteboards en presentaties delen met collega’s en partners binnen en buiten uw organisatie. 
U hoeft alleen maar te klikken om te communiceren met andere gebruikers van Office 365, Windows Live en Windows Live Messenger.

Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis proefabonnement aan!

Neem contact met ons op voor een uitgebreide demonstratie of vraag direct een proefabonnement aan voor het Microsoft Office 365 E3 plan.